Megérkezett az Amerika Kapitány 4 első előzetese

Az Amerika Kapitány: Szép új világ a negyedik Amerika kapitány-film lesz.

A Marvel Studios közzétette az első előzetest az Amerika Kapitány: Szép új világ című filmjéhez, melya negyedik Amerika kapitány-film lesz. Ebben már Sam Wilson (Anthony Mackie) veszi át a pajzsot Steve Rogerstől (Chris Evans), aki az előző három Amerika kapitány-filmben és a négy Bosszúállók-filmben játszott.

Az új trailerben Samet a Harrison Ford által alakított Thaddeus „Thunderbolt” Ross amerikai elnök fogadja, aki Amerika Kapitányt amerikai ügynökké akarja tenni. A szuperhős meghiúsít egy merényletet a Fehér Házban, és a trailer végén egy gyors pillantást vethetünk az új karakterre, Vörös Hulkra, egy másik gamma-sugárzású szörnyetegre.

Az Amerika Kapitány: Szép új világ szereplőgárdájában szerepel még Danny Ramirez, mint az új Sólyom, és Carl Lumbly, mint Isaiah Bradley; Shira Haas, mint az izraeli szuperhős Sabra, valamint Giancarlo Esposito, mint egy titokzatos gonosztevő. A film egy MCU-s visszautalást is tartalmaz: Liv Tyler és Tim Blake Nelson A hihetetlen Hulk filmből térnek vissza. A filmet Julius Onah rendezi , és jövőre, 2025. február 12-én kerül a mozikba.