Megvannak az új Office első szereplői, de Steve Carellt ne keressük köztük

A Star Warsból és A Fehér Lótuszból is szerződtettek színészeket.

Domnhall Gleeson és Sabrina Impacciatore is szerepel a készülő Office-felélesztésben – értesült róla a Hollywood Reporter.

Egy ideje már nyílt titok, hogy készül a nagy sikerű sorozat rebootja, Greg Daniels, a széria amerikai változatának írója januárban megerősítette, hogy már valóban dolgoznak a projekten. Az új Office nem folytatás lesz, Daniels korábban is jelezte, hogy nem fogja visszahozni a régi szereplőket, ám ugyanabban a világban játszódik majd. Gleeson és Impacciatore szerepét sem részletezték, de valószínűleg a már megszokott irodai közegben kapnak majd helyet. Azt továbbra sem nyilvános, melyik streamingplatformon mutatják majd be a sorozatot.

Gleesont, Brendan Gleeson szintén színész fiát a közönség a Harry Potter-filmekből ismerheti, ahol Bill Weasley-t alakította, de ő volt Hux tábornok is a Star Wars VII. rész – Az ébredő Erőben. Impacciatore egészen 2022-ig csak Olaszországban volt ismert, majd eljátszotta Valentina, a frusztrált hotelmenedzser szerepét A Fehér Lótuszban, és Emmy-díjra jelölték.

Az eredeti formátumot Rickey Gervais és Stephen Merchant építette fel még az ezredfordulót követően, A hivatal két évadot élt meg. Ennek amerikai változata lett az Office, amelyben Steve Carell alakította az eredeti sorozatban Gervais által játszott inkompetens főnököt, és minden idők egyik legsikeresebb vígjátéksorozata lett.