Oppenheimer szoborral, Ken pinkben, díjátadás meztelenül – Oscar-képgaléria

Ilyen volt a 96. Oscar-gála a vörösszőnyegen, a színpadon és a színfalak mögött.
Jenny Anderson / Disney / Getty Images - A 96. Oscar-gála vörösszőnyegén Cathy Scorsese, Martin Scorsese és Francesca Scorsese.
Emma McIntyre / Getty Images - A 96. Oscar-gála vörösszőnyegén Kirsten Dunst.
Eric McCandless / Disney / Getty Images - Sam Davis, Chang Li Hua, Sean Wang és Yi Yan Fuei a 96. Oscar-díjátadón 2024. március 10-én.
Emma McIntyre / Getty Images - Eugene Lee Yang a 96. Oscar-díjátadón 2024. március 10-én.
Emma McIntyre / Getty Images - Zendaya megérkezik a 96. Oscar-díjátadóra 2024. március 10-én.
Al Seib / A.M.P.P.A.S. / Getty Images - Oscar-szobrok a Dolby Színházban.
Stewart Cook / Disney / Getty Images - Jimmy Kimmel megnyitja a 96. Oscar-gálát.
Frank Micelotta / Disney / Getty Images - A legjobb eredeti betétdalért járó díjat a What Was Made Forral Billie Eilish és Finneas O’Connell vihetik haza, ezzel ők a legfiatalabb alkotók, akik két Oscar-díjat is magukénak tudhatnak, a testvérpár ugyanis 2022-ben a James Bond betétdalával, a No Time To Die-jal már szerzett egy díjat.
Frank Micelotta / Disney / Getty Images - A meztelen John Cena adta át a legjobb jelmez díjat.
Frank Micelotta / Disney / Getty Images - A Szegény párák nyerte a production design kategóriát is, ezzel Mihalek Zsuzsa Oscar-díjas lett. A berendező nem volt ott a díjátadón, két társa, James Price és Shona Heath vette át a díjat.
Frank Micelotta / Disney / Getty Images - A 96. Oscar-gála 2024. március 10-én, vasárnap került megrendezésre az Ovation Hollywood Dolby Színházban.
Frank Micelotta / Disney / Getty Images - Zendaya adta át a díjat Hoyte Van Hoytema holland-svéd operatőrnek (Oppenheimer), akinek ez az első díja, viszont már a második jelölése: a 2017-es Dunkirkért már izgulhatott korábban jelöltként, ezen a filmen egyébként szintén Christopher Nolannel dolgozott.
Frank Micelotta / Disney / Getty Images - Ryan Gosling tetőtől talpig pinkben, Slash-sel az oldalán előadhatta a gála színpadán az I’m Just Ken című Oscar-jelölt dalt.
Frank Micelotta / Disney / Getty Images - Az eddigiekhez hasonlóan most is korábbi nyertesek érkeznek a színpadra: Michelle Yeoh, Jennifer Lawrence, Sally Field, Charlize Theron és Jessica Lange, hogy átadják a legjobb női főszereplőnek járó díjat Emma Stone-nak.
Stewart Cook / Disney / Getty Images - A Navalnij című dokumentumfilmből vett részlettel indult az elmúlt évben elhunytak emlékének szánt filmbetét, miközben Andrea és Matteo Bocelli a Time To Say Goodbye-t énekelték.
Frank Micelotta / Disney / Getty Images - Az Oppenheimer három producere Emma Thomas, Charles Roven és Christopher Nolan, miközben beszédet mondanak a legjobb film kategóriáért járó díj átvétele után.
Al Seib / A.M.P.A.S. / Getty Images - Robert Downey Jr. a színfalak mögött a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjával.
Al Seib / A.M.P.A.S. / Getty Images - A képen Jennifer Lame látható, miután átvette a legjobb vágásért (Oppenheimer) járó díjat a 96. Oscar-díjátadón a Dolby Színházban 2024. március 10-én.
Richard Harbaugh / A.M.P.A.S. / Getty Images - Cillian Murphy, Brendan Fraser, Ben Kingsley és Nicolas Cage a színfalak mögött a 96. Oscar-díj átadóján a Dolby Színházban.
Al Seib / A.M.P.A.S. / Getty Images - A legjobb női mellékszereplő Da'Vine Joy Randolph a színfalak mögött.
Al Seib / A.M.P.A.S. / Getty Images - Finneas O'Connell, Billie Eilish és Ariana Grande a színfalak mögött.
Al Seib / A.M.P.A.S. / Getty Images - Michelle Yeoh, Emma Stone, Sally Field és Jennifer Lawrence a színfalak mögött.
Richard Harbaugh / A.M.P.A.S. / Getty Images - Tatsuji Nojima, Takashi Yamazaki, Kiyoko Shibuya és Masaki Takahashi a színfalak mögött, miután a Godzilla Minus One nyerte a legjobb vizuális effektekért járó Oscart.