Kölyökklubbal, luxusháziasszonyokkal és rengeteg új műsorral erősít az RTL

Négy új csatornát, rengeteg új műsort és még több folytatást jelentett be Kolosi Péter.

Négy új csatornával bővül az RTL csatornaportfóliója, folytatódik több sikersorozat és műsor, de teljesen új formátumok is érkeznek – mutatta be az RTL történetének legtöbb újdonságot felvonultató őszi szezonját és jövő éves műsorterveit az idei Big Picture konferencián Kolosi Péter, az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

Újdonságok

Idén ősszel két olyan műsor is érkezik Magyarországra, amely az utóbbi egy-két évben vált igazi világsikerré:

Visszatérők

A vadonatúj produkciók mellett a hazai nézők kedvencei is láthatóak lesznek az RTL-en.

Saját gyártás

2024-től újabb saját gyártású fikciós sorozatok érkeznek az RTL-re olyan producerektől, akiknek munkái már többször bizonyítottak a nézőknél.

Új csatornák

Szabó Balázs, a CLT-UFA HBD programigazgatója tett bejelentést arról, hogy az RTL Csoporthoz tartozó CLT-UFA HBD négy új kábelcsatornát indít 2023. december 15-től. Eddig összesen nyolc csatorna (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, RTL Gold, Film+, Cool TV, Sorozat+, Muzsika TV) szerepelt az RTL Magyarország portfóliójában, a bővítésnek köszönhetően immár tizenkétcsatornás médiavállalattá válik, és új célcsoportok elérésére törekszik. A vállalat életében korábban ilyen mértékű kábelportfólió-bővítésre még nem volt példa. Az RTL Magyarország legutóbb 2017-ben indított új csatornát, az RTL Goldot, most viszont négy vadonatúj csatornával erősít. A Kölyökklub, a Moziklub, a Sorozatklub és az RTL OTTHON nevet viselő csatornák a lineáris televízió leghűségesebb nézőinek kínálnak majd változatos tartalmakat. Ezek mindegyike különböző célcsoportokat szólít meg, ehhez igazodnak az adásba kerülő műsorok tematikái is.

További változások