Paul Cattermole halála ellenére is turnéra indul az S Club

Nem az áprilisban elhunyt zenész lesz az egyetlen hiányzó: Hannah Spearritt sem tart az együttessel.

Zenésztársuk, Paul Cattermole halála ellenére is tartja magát az S Club az eredeti tervekhez, és turnéra indul, ám az egyik tag, Hannah Spearritt nem tart az együttessel – derül ki a videóból, amelyet az együttes az Instagram-oldalán osztott meg.

Idén februárban melengethette meg a kilencvenes évek popzenéinek kedvelőit a hír, hogy egy turné erejéig újra összeáll az S Club. A rajongók nem örülhettek túl sokáig a hírnek, április elején ugyanis Cattermole-t holtan találták dorseti otthonában. A halál okát nem közölték, ám a rendőrség kizárta az idegenkezűséget. Spearritt nem sokkal később egy interjúban beszélt arról, mennyire összetörte Cattermole halála.

A videóban az együttes tagjai elmondják, hogy a turnéval Cattermole emléke előtt tisztelegnek, emiatt át is nevezték Good Times Tournak utalva egyik dalukra, amelyben ő a vezető énekes.

Mindig velünk lesz. Óriási részt vállalt a turné megtervezésében, nagyon fontos része volt. Mi pedig megosztjuk veletek mindezt, és életben tartjuk az emlékét, hogy még különlegesebb élmény legyen

– hangzik el a videóban. Azt is hozzáteszik, hogy Spearritt ugyan nem tart velük a turnén, azonban továbbra is az S Club tagja marad.

Kapcsolódó