„Dubajozós-per”: az egyik tanú azt vallotta, hogy a vádlottak a Kiss együttesnek is közvetítettek magyar nőket

A zenekar 2010-es budapesti fellépését követően.

Hosszú évekkel ezelőtt kezdődött el a kerítéssel vádolt K. Zoltán és társai, Sz. Vivien és P. Szilvia „dubajozós” pere, melynek a legutóbbi tárgyalási napja a hetes számú tanú vallomásával folytatódott – írja a Blikk. A Nemzeti Nyomozó Iroda 2011. június 23-án vette őrizetbe K. Zoltánt, P. Szilviát és Sz. Vivient. A gyanú szerint a hármas 2009 óta közvetített lányokat afrikai, ázsiai és távol-keleti országokba szexmunkára.

A hetes számú tanú arról beszélt, hogy a KISS együttes tagjainak is rendeltek lányokat a 2010-es budapesti fellépésük után. Elmondása szerint ő volt az egyikük, és sor került szexuális aktusra is, amiért 120 ezer forintot kapott K. Zoltántól. A nő – ellentétben a korábban meghallgatott több tanúval szemben – több szexuális tevékenységet is beismert, Németországban, Abu Dzabiban, Horvátországban, Olaszországban, Csehországban és Magyarországon is dolgozott. Bizonyos helyeken valóban csak hosztesz- vagy modellmunkát végzett, de több eset is volt, amikor szexuális aktusra is sor került – írja a Blikk.

A tanú szerint az ő világukban köztudott, hogy az ügyben benyújtott lehallgatott telefonbeszélgetésekben elhangzott „fotózás” valójában szexet jelent. Általában egy aktusért 120 ezer forintot kapott, az Abu Dzabiban töltött egy hétért pedig tisztán egymillió forintot.