Erdős Virág Novák Katalinnak: Fuck NER

Novák Katalin költészetnapi versajánlót posztolt, Erdős Virág is szerepel rajta. A költőnő egy másik költeményét ajánlotta az elnök asszony figyelmébe.

Április 11-e a költészet napja, ennek alkalmából Novák Katalin köztársasági elnök versajánlót posztolt a Facebookra. Többek között szerepel a listán Arany János A walesi bárdok, Ady Endre Az úr érkezése, József Attila Hetedik című költeménye is, emellett a kortárs irodalom is helyet kapott, többek között ott van a listán Erdős Virág Szuvenír című verse is.

A költőnő ugyanakkor a kommentszekcióban egy másik versét ajánlotta az elnök asszony figyelmébe, azt, amelyik így hangzik:

megvezet felültet átver
FUCK NER

Novák Katalin / Facebook

A kommentelők szerint az, hogy Erdős megjegyzését még nem törölték, csak azért lehet, mert az oldal üzemeltetői nem elég szemfülesek. Egyesek arra is rámutattak, hogy már A walesi bárdok listázása is áthallásos lehet. Akár igazuk van, akár nem, az sejthető, hogy Novák Katalin közösségi oldalának üzemeltetője nincs tisztában Erdős Virág rendszerkritikától nem mentes költészetével.