Bizonytalanná vált a Black Adam folytatásának sorsa

Egyelőre maga a folytatás ténye nincs veszélyben.

A Black Adam folytatása mégsem lesz a DC moziuniverzumának része, jelentette be Dwayne Johnson, a film főszereplője a Twitteren. Pontosabban úgy fogalmazott: tovább keresik annak a módját, hogy a Black Adam hogyan tudná a legjobban a DC filmuniverzumának további fejezeteinek céljait szolgálni.

A döntés azzal is összefügghet, hogy a Warner az utóbbi hónapokban minden eszközzel igyekszik spórolni, ennek részeként töröltek HBO Max-tartalmakat és kaszáltak el filmes és tévés terveket is. A Black Adam pedig tekintélyes büdzséje és Johnson népszerűsége ellenére is csalódáskeltő eredményeket produkált, sem a nézőszámokat nem hozta, sem a kritikusokat nem győzte meg, így nem meglepő, hogy most új utakat keresnek a folytatás kapcsán, az sincsen kizárva, hogy nem készül el.

A DC azt is jelezte, hogy a Superman franchise-zal más tervei vannak, mint eddig az eddig ismertek, Henry Cavill nem tér vissza a szerepben, és egy új Wonder Woman filmet is dobtak a közeli tervek közül.

A Warner BrosDC filmes és tévés részlege nemrég kapott új vezetőket, James Gunn és Peter Safran személyében, akik elvileg már tudják is, merre tovább, csak még nem árulják el.