Tovább nyírhatják egymást a milliárdos családtagok az HBO Max sikersorozatában

Készül az Utódlás sorozat negyedik évada, jelentette be az HBO Max.

Készül az Utódlás sorozat negyedik évada, jelentette be az HBO Max, hozzátéve, hogy visszatér a sorozat valamennyi főbb karaktere, így a Logan Royt játszó Brian Cox, a gyerekeit alakító Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin és Alan Ruck, továbbá Matthew Macfadyen és Nicholas Braun is.

Sőt, ismertették a tíz epizódból álló negyedik évad szinopszisát is, mely azonban kísértetiesen emlékeztet a korábbiakra, hisz éppen ebben rejlik az Utódlás ereje:

Egyre közelebb kerül a Waystar Royco médiakonglomerátum eladása Lukas Matsson részére. A sorsfordító ügylet kilátásba helyezése egzisztenciális szorongást és családi megosztottságot okoz a Royok között, akik előre látják, hogyan fog kinézni az életük, ha az üzlet létrejön. Hatalmi harc alakul ki, miközben a család mérlegeli a jövőt, amelyben kulturális és politikai jelentőségük drámaian csökken.

Ahogy azt a tavalyi kritikánkban is írtuk, az HBO szatirikus családi drámasorozata a harmadik évadra a legtöbbet emlegetett prémium tévésorozat lett, és a jelek szerint végre a közönség is ráharapott, így már az Utódlást emlegetik egyre többen a Trónok harca igazi örököseként.

Kapcsolódó
Idén szerettük meg igazán a világ leggazdagabb szemétládáit
Az HBO sorozatát az idén érte utol a megérdemelt közönségsiker. Immár az Utódlást emlegetik egyre többen a Trónok harca igazi örököseként. Mindezt sárkányok, szex és vér nélkül.

A negyedik évad premierdátuma jelenleg még nem ismert a Deadline cikke szerint.