Bödőcs: Győzike felfelé lógott ki szellemileg a Békemenet első sorából

Új videót tett közzé Bödőcs Tibor, méghozzá Ruszkik, haza, család címmel, melyben Orbántól Gyurcsányon át "a digitális strici" Gattyánig mindenki megkapta a magáét.

Új videót tett közzé Bödőcs Tibor, méghozzá Ruszkik, haza, család címmel, mely egy március 25-i szereplésének részlete. Ebben reagál az elmúlt hetek eseményeire a közéletben, így természetesen az orosz-ukrán háborúra, és arra, hogy az addig folyton harci lázban égő magyar kormány hirtelen a béke legnagyobb híve lett, amikor fegyverszállítmányokról lett szó.

Szóba került a Békemenet, és az első sorban menetelő Gáspár Győző is, aki szerinte „felfelé lógott ki szellemileg a Békemenet első sorából”, és akiről Bödőcs azt mondta:

Nem tudom, kinek tartozhat, de nem lehet kevés az, ha odarángatták szerencsétlent.

De kapott a következetesen csak „A Kicsiként” emlegetett Orbán mellett az ellenzék is: Gyurcsány Ferenc, akiről az előválasztás döntötte el, hogy nem lesz first lady, Márki-Zay Péter pedig elszabadult hajóágyúként mindig csak elnézést kér a durvább kijelentései miatt.

Aztán arra jutott, ha csak Gattyán György, a „digitális strici” nem nyeri meg a választásokat, akkor folytatódik tovább a műsor, mely már tizenkét éve megy, és amelyben Orbán „a kangörcsös TSZ-elnököt” alakítja. A vasárnapi népszavazásról pedig csak mint „Buzi-e vagy referendum” emlékezett meg.