Kétszázötvenedre kettő-nyolc – Rédei Ferenc fotóriporter bemutatja az életműkönyvét

A Balogh Rudolf-díjas, Aranytollas, Pulitzer-életmű díjas, Fotóriporteri Életműdíjas fotóriporter, Rédei Ferenc 50 évnyi napilapos munka alatt készített életművét egy általa összeállított könyv formájában mutatja be a nagyközönségnek, aminek egy része az Abigail Galéria falain is megtekinthető, november 5-ig. A kollekció tartalmazza többek között a fél évszázad alatt megörökített fontos pillanatokat, Kádár János életét és otthonát, határnyitást, születést, szívátültetést, babaúszást és nem utolsósorban sportképek tucatjait. Képgaléria.
Rédei Ferenc - Kádár János és kísérete Berlinből megérkezik Budapestre. A főtitkárt felesége üdvözli a Keleti pályaudvaron. 1983.
Rédei Ferenc - Kádár-villa, enteriőr.
Rédei Ferenc - Kádár János az SZKP XXVII. Kongresszusának szünetében, Moszkva, 1986.
Rédei Ferenc
Rédei Ferenc - Díszszemle, 1989.
Rédei Ferenc - Alois Mock osztrák kancellár és Horn Gyula magyar külügyminiszter átvágják a jelzőrendszer vezetékét Sopron- Klingenbech környékén, 1989.
Rédei Ferenc - Üres Trabant Fertőrákosnál, 1989.
Rédei Ferenc - Ellenzéki Kerekasztal, Antall József, 1989.
Rédei Ferenc - Súlyemelő-verseny a Budapesti Sportcsarnokban, Szabó Ferenc gyakorlata, 1978.
Rédei Ferenc
Rédei Ferenc
Rédei Ferenc - Autós távolugrási világcsúcskísérlet a budapesti ügetőn. Maruzsi László 9 autót ugrott át, azután szerencsétlenül landolt. Maradandó sérülés nélkül megúszta. 1983.
Rédei Ferenc - Világra jött! 1978.
Rédei Ferenc
Rédei Ferenc - Gyermekúszás a Gézengúz alapítványnál, 2011.