Alyssa Milano autóbalesetet szenvedett, miután az autót vezető nagybátyja eszméletét vesztette

A színésznő nagybátyja valószínűleg szívrohamot kapott, ezért Milanónak kellett megállítania az autót és újraélesztenie őt.

Alyssa Milano helyi idő szerint kedden reggel autóbalesetet szenvedett, miután nagybátyja, Mitch Carp valószínűleg szívrohamot kapott, miközben egy Los Angeles-i autópályán vezetett – írja a Deadline, melynek információi szerint a színésznő sértetlenül hagyta el a helyszínt. Milano egy Ford Edge jobb első utasülésén ült, amikor a nagybátyja ismeretlen egészségügyi probléma (lehetséges szívroham) miatt eszméletét vesztette. Az általa vezetett terepjáró ezt követően lesodródott a sávjáról, és egy másik autónak ütközött. Milano állítólag akkor fedezte fel, hogy nagybátyja eszméletlen, amikor ütést érzett a járműve jobb oldalán.

A balesetről elsőként beszámoló TMZ-nek nyilatkozó források szerint Milano a vezető oldalára átnyúlva állította meg az autót. A TMZ arról is beszámolt, hogy Milano újraélesztette a nagybátyját, amíg az elsősegélynyújtók a helyszínre tudtak érni. Amikor a rendőrség egységei megérkeztek, folytatták az újraélesztést, majd Carpot kórházba szállították.

Később a nap folyamán Milano a Twitteren foglalkozott a keddi eseményekkel, bár nem konkretizálva a történteket:

Mindannyiunknak meg kell ragadnunk minden lehetőséget, hogy megvédjük azokat az embereket, akiket szeretünk. Oltassuk be magunkat. Viseljetek maszkot. Zárjátok el a fegyvereiteket. Tanuljatok újraélesztést. Apró, józan ésszel megtehető lépések. Nem nehéz gondoskodni egymásról, de fontos

– írta.