Az egészségügyi dolgozók előtt tisztelegve mutatkozik be az ExperiDance alapítójának új társulata

Indul a Román Sándor Entertainment.

2 év után Román Sándor Entertainment néven június 24-én és 25-én a Budai Várban, a Szentháromság téren Az affér című előadással debütál az ExperiDance Tánctársulat egykori alapítója, koreográfusa, Román Sándor tánckara. A produkcióval az egészségügyi dolgozók covid alatt végzett áldozatos munkája előtt tiszteleg a társulat: a 24-i előadás zártkörű, és csak a járványban szolgálatot teljesített egészségügyi dolgozókat hívták meg rá, a 25-i előadás bárkinek elérhető.

Az előadás a premier után az ország több pontjára elutazik majd, látható lesz többek között Siófokon, Tatán, Nyíregyházán, Balatonfüreden, Keszthelyen, Békéscsabán. Az affér rendezője, koreográfusa Román Sándor. A főszereplők Dénes Nándor, Boros Bettina, Horváth Dóra, Szabó Dani, Rusvai Márton és Péli Róbert. A produkció egy modern köntösbe bújtatott szerelmi történet, mely az alkotók szándéka szerint „humoros megvilágításba helyezi a viszályokat, az érdekeket és azt, hogy a szerelem mindent legyőz.”

Román Sándor autentikus néptáncból származó mozdulatokról ismert művész karrierje a ’80-as évek közepén indult. Tagja a Halhatatlanok Társulatának és megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést.