Koronavírusos Bernard Sumner, a New Order énekese

A 64 éves zenész enyhe tünetekkel megúszta, de így is hetekig küzdött a vírussal, melynek hatását az orosz ruletthez hasonlította.

Bernard Sumner egy minnesotai rádiónak nyilatkozva beszélt arról, hogy három hete küzd a Covid-19-vírussal, de még mindig vannak tünetei, így például jelenleg sem érez szagokat, de szerencsésnek vallja magát, hogy enyhe tünetekkel megúszta:

Úgy éreztem, hogy van egy kis lázam, de nem magas. Négy napig volt, négy napra eltűnt, aztán újra négy napra visszatért. Amikor visszatért, súlyosabb volt, de így sem volt vészes. Csak rendkívüli fáradtságot éreztem, mint egy nagyon rossz másnaposság idején. Aztán elmúlt, és most jól vagyok. De hallottam rémtörténeteket itt erről. Ismerünk olyan embereket, akik belehaltak … Úgy tűnik, mintha orosz rulett lenne. Lehet, hogy enyhe tünetekkel megúszod, mint én, vagy megölhet. Ez őrület

– idézi a 64 éves brit zenészt a Guardian.

A Joy Division zenészei alapította New Order a brit új hullám egyik legsikeresebb zenekara, mely idén ősszel a Pet Shop Boysszal turnézott volna Amerikában, de a turnét jövő őszre halasztották a járvány miatt.

Kiemelt kép: Roberto Finizio / NurPhoto / NurPhoto via AFP