A Tökéletes hang-filmek sztárja átesett a koronavíruson, de még mindig nem tért vissza a szaglása

Anna Camp mindenkit arra kért, hogy hordjon maszkot.

A Tökéletes hang-franchise mellett a Mad men, a True Blood, vagy A férjem védelmében sorozatokból ismert Anna Camp az Instagramon írta meg, hogy átesett a Covid-19 betegségen, és kötelességének érzi megosztani a közvéleménnyel a tapasztalatait. Körülbelül egy hónapja kapta el a vírust, annak ellenére, hogy nagyon vigyázott, és csak egyszer merészkedett ki maszk nélkül a lakásából. Ezt követően három hétig nagyon beteg volt, és most már ugyan negatív a tesztje, de még mindig kemény utóhatásait érzi a betegségnek.

Hihetetlen sok feszültséggel jár a pánik, hogy elkaptál egy vírust, ami tulajdonképpen gyógyíthatatlan, és annyira új, hogy senki sem tudja biztosan, milyen maradandó károkat okozhat az immunrendszeredben. (…) Vannak, akik azt mondják, olyan mintha influenzás lennél, de én voltam influenzás, és az abszolút nem ilyen. Jelenleg is csak 30 százalékban működik a szaglásom a korábbihoz képest. Egyéb visszatérő tünetek pedig (egy hónappal később): szédülés, extrém kimerültség, arcüreggyulladás, gyomorpanaszok, émelygés, hányás és láz

– írja a színésznő, aki mindenkit arra kér, hogy hordjon maszkot. „Igaz, hogy csak egy apróság, de a hatása annál nagyobb, és hihetetlenül könnyű megtenni.”