A veszélyhelyzet alatt is forog a TV2 új sorozata, amiben Stohl András kis híján kopasz

Állítólag letesztelték a komplett stábot, hogy elkészüljön az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár.

A Sorozatwiki írta meg, hogy újraindul a TV2, egy vidéki család életét bemutató sorozatának forgatása. Márciusban derült ki, hogy az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár Stohl András főszereplésével készül, de a május elsején leadott premier után csak ősszel folytatódik.

Mint a többi produkciónál, a TV2 heti sorozatánál is leállt a munka, de náluk, valószínűleg elsőként folytatódott a forgatás.

A TV2 Csoport és az IKO Műsorgyártó számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkcióban közreműködők egészségének a védelme, folyamatosan nyomon követjük a koronavírussal kapcsolatos fejleményeket, és a kormányzati intézkedésekkel összhangban végezzük minden tevékenységünket. Az elmúlt hetekben zajlottak a folytatás előkészületei, mostanra teremtettünk meg minden olyan körülményt, amelyek mellett biztonságosan forgathat tovább a stáb

– írta a TV2 Csoport sajtóosztálya a lap megkeresésére.

Állítólag a produkció önköltségen tesztelte le a komplett stábot, amit gyakran meg fognak ismételni, hogy csak az mehessen forgatni, aki negatív eredményt produkált. Mindenki kapott jobb maszkot és gumikesztyűt, amit rendszeresen cserélnek, és aki éppen nem forgat, annak otthon kell maradnia.

Az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár a Bödör család mindennapjaira koncentrál, akik a fővárosba költöznek úgy, hogy korábban ki se tették a lábukat a faluból. Az egyik mellékszereplő a Barátok közt Berényi Mikijeként megismert Szőke Zoltán lesz.

A heti sorozat első része május elsején megy le, de a következők később érkeznek. Ja, és aki a főszereplő Stohl Andrást nem találja meg a képen, az nézze meg jobban a félig kopasz urat. A család többi tagját Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Venczli Zóra és Varga Attila alakítják, de feltűnik majd a sorozatban Kulka János és Mucsi Zoltán is.