Taylor Swift megdöntötte Michael Jackson díjrekordját

Taylor Swift az Amerikai Zenei Díjak (AMA) gálaestjén a 25. trófeáját is begyűjtötte, ezzel megelőzve a tíz éve meghalt, és idén újra pedofíliával vádolt Michael Jacksont, aki 24 díjjal az eddigi csúcstartó volt.

Az Amerikai Zenei Díjakról a rajongók szavazatai döntenek. A Los Angeles-i Microsoft Színházban megrendezett háromórás gálán Taylor Swift az év előadója és az évtized előadója kategóriát is megnyerte, emellett ő lett a szavazók kedvenc pop/rock női előadója, kedvenc felnőtt kortárs előadója, és Love című albumát választották a rajongók a kedvenc pop/rock lemezüknek – írja az MTI.

A 29 éve s Swift az év előadója mezőnyben olyan kollégáit szorította maga mögé, mint Ariana Grande, Drake, Halsey és Post Malone. Az énekesnő az estén Love című díjnyertes albumának számait énekelte nagy sikerrel.

Az ABC tévécsatornán élőben sugárzott díjátadó gálát az Ciara R&B-énekes vezette. A műsor Selena Gomez fellépésével kezdődött, aki vesetranszplantációja után először szerepelt élő tévés adásban.

Kiemelt kép: AFP