Nicolas Cage önmagát alakítja új filmjében

A színész önmagát fogja alakítani, aki némi pénzre szorul, ezért elvállalja, hogy egymillió dollárért részt vesz nagy rajongója, egy mexikói milliárdos születésnapi buliján.

Az utolsó tárgyalások folynak Nicolas Cage új filmje, a The Unbearable Weight of Massive Talent (A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) kapcsán a Lionsgate-nél. A készülő produkció pikantériája, hogy a színész önmagát fogja alakítani benne, aki némi pénzre szorul, ezért elvállalja, hogy egymillió dollárért részt vesz nagy rajongója, egy mexikói milliárdos születésnapi buliján. Az események, persze, vad és nem várt fordulatot vesznek, így Cage kénytelen legikonikusabb karaktere bőrébe bújni, hogy kiszabaduljon az egyre veszélyesebb helyzetből.

Lesz itt minden, Cage hullámzó színészi karrierjét ismerve, aki pályáján nagybátyja, Francis Ford Coppola segítségével indult és olyan filmekben szerepelt, mint a Rablóhal, a Gengszterek klubja vagy az Előre a múltba. Ezt követte a Coen testvérek rendezte Arizónai ördögfióka, David Lynch Veszett a világ című filmje, és 1995-ben a Las Vegas, végállomás, melyért Cage elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart. A színész ezek után indult el a lejtőn, elég csak a Boszorkányvadászatot vagy A szellemlovast említeni.

Az biztos, hogy a Tom Gormican (Ghosted) és Kevin Etten (Dokik, Született feleségek) által közösen jegyzett The Unbearable Weight of Massive Talent tud majd miből meríteni, és ha jól értjük, valami hasonló végeredményt fogunk kapni, mint a John Malkovich menet című filmben.

(Variety)

Kiemelt kép: NIU BO / IMAGINECHINA