Alig pihentük ki, máris készülhetünk a jövő évi Szigetre

24 órán át tartó akció keretében vásárolhatjuk meg a legolcsóbb bérleteket.

2020. augusztus 5-én rendezik meg a Sziget fesztivált, melyre csütörtökön, 12-től 24 órán át tartó, „Szitizen Prime” akcióban lehet bérletet vásárolni. A közlemény szerint a legolcsóbb, Early Bird hetijegy mellett exkluzív, környezettudatosság tematikájú ajándékcsomagot is kap, aki ezen a napon jegyet vásárol.

A Sziget fesztivál a különböző kultúrák és műfajok békés találkozója, több száz kulturális program kíséretében. A  szervezők már javában dolgoznak a jövő évi fesztivál programján.

A 2020-as fesztivál a világsztárok mellett ennél lényegesen több programot és élményt kínál egy felejthetetlen hét minden napjára

– mondja Kádár Tamás, a Sziget főszervezője, hozzátéve, hogy a leggyorsabb vásárlók egy olyan ajándékcsomagot is kapnak, amiben egyedi, környezettudatos szigetes ajándékok lesznek, az organikus anyagból készült pólótól kezdve az újrahasznosított papírtextil hátizsákig.

Minden, amit szerettünk az idei Szigetben, és amit kevésbé
Jó eséllyel kitehetjük a Szigetre a megtelt táblát, de ha már egyszer bejutottunk, gördülékenyebb volt a bulizás, mint tavaly.

Kiemelt kép: Mohos Márton / 24.hu