Császár Előd műsorvezetőként tér vissza

A Sláger FM hétvégi műsorát vezetheti.

Rádiós műsorvezetőként térhet vissza Császár Előd. A zenész 1998-ban karambolozott egy vele szemben jövő rendőrautóval, melynek sofőrje a baleset következtében életét vesztette. Bár a zenész egy év hat hónapos büntetését felfüggesztették, a történtek megtörték a zenész karrierjét. Császár az elmúlt 20 évben főleg külföldön készített remixeket, Shane 54 művésznéven.


A Blikk most azt írja, hogy a zenész a Sláger FM hétvégi dj-műsorának házigazdája lehet, Náksi Attilával és WhiteBoy-jal váltva. Császár nem kívánta kommentálni a hírt, de Jáksó László, a Sláger FM kreatív igazgatója a Blikknek a következőt mondta:

Elődnek a baleset előtt szép karrierje volt, jó zenét csinált. Emberként semmi közöm hozzá, egy hülyegyereknek tartom, és csak udvariasságból használom ezt a kifejezést, mert kreatív igazgatóként engem minősítene, ha durvább kifejezéssel illetném. Soha nem hallottam nyilvánosan bocsánatot kérni. Nekem fontos a rádióm és a zenei minőség. Attól, mert valaki rossz minőségű ember, még lehet tehetséges. A hallgatóknak joguk van eldönteni, elfogadják vagy sem. Az ő döntésüket pedig tiszteletben fogjuk tartani.