Gryllus Dorka és Simon Kornél: Voltak már nehezebb periódusaink

Színházi, illetve filmes munkáikban sokszor elvált házaspárt alakítanak, de szerintük ez csak jót tett kapcsolatuknak.

Az életben is egy párt alkotó Gryllus Dorka és Simon Kornél több darabban és filmben is alakítottak már elvált házaspárt, nincs ez máshogy legújabb közös munkájukban, a VIASAT3 Ízig-vérig című, saját gyártású sorozatában sem.

Simon Kornél a hot! magazinnak adott interjújában elmondta, hogy a történet válással kezdődik, így sokszor kell vitatkozniuk, kiabálniuk és bántaniuk egymást feleségével a sorozatban.

„Nekünk is voltak már nehezebb periódusaink, de most legalább kapunk egy képet, hogy mégis milyen lenne egy válás. És mindkettőnk nevében beszélhetek: azóta csak még jobban megbecsüljük a kapcsolatunkat. Sőt túl vagyunk egy próbaváláson is, a való életben pedig eszünk ágában sincs megismételni.”

A pár örül a közös munkának, hiszen így több időt tölthetnek egymással, mint bármikor, még úgy is, ha a napok nagy részét forgatással töltik.

„A szünetek, a reggelek és az esték ilyenkor csak a miénk.”

Végre egy jó magyar vígjáték, csak ez a tévében megy
Az Ízig-vérig Gryllus Dorkával és Simon Kornéllal elejétől a végéig magyar sorozat, és büszkék is lehetünk rá. Nem egy komoly drámáról van szó, de szerethető és szerelmes.

Kiemelt kép: Kovács Tamás / MTI