Hétvégi programajánló

Mit csináljunk a hétvégén? Budapesti programok február 1-3. között.

Mozi

A csempész, Clint Eastwood legújabb rendezői-színészi projektjének újabb darabjában a kilencvenéves nagypapa keveredik drogügybe.

Clint Eastwood megmutatja, milyen az, amikor nagyfater tényleg elszabadul
Avagy nagyapa a mexikói drogkartellnek csempészik, de ettől csak még jobban szeretjük.

A csempész (The Mule) – amerikai bűnügyi film, 116 perc – értékelés: 7/10

Színház

A Virágot Algernonnak Daniel Keyes Virágot Algernonnak című világhírű regényének Szervét Tibor által készült színpadi változata, mely a Játékszín műsorán szerepel először. A főszereplő, Charlie Gordon csodálatos szellemi
fölemelkedése és méltóságteljes visszatérése korábbi énjéhez felemelő példájává válhat az emberi kitartásnak, az élni akarásnak, az optimizmusnak, a szeretet erejének.

Az előadás hossza: 2 óra 45 perc, egy szünettel. Jegyek és további információk a jegy.hu oldalán.

+Ezt pedig írd be a naptáradba

Szentendrei Karnevál-Farsangfarka Fesztivál március 2-3. között: Szentendre utcáit a velencei karnevál hangulatát idéző maskarások és szoboremberek lepik majd el. Sötétedés után a farsangi fénybe öltözött téren szombaton Holdviola, vasárnap a Besh o droM koncertezik. A rendezvény legnépszerűbb és leglátványosabb programeleme a fáklyás – álarcos felvonulás, melynek keretében pazar, látványos tűzzsonglőr produkciót láthatnak az érdeklődők. A gyerekek sem fognak unatkozni: álarckészítés, gyerekkoncertek, gyerekműsorok, a szentendrei óvodások farsangoló műsora várja őket.

Bővebb program a rendezvény Facebook-oldalán.