Elütötte az autó a népszerű rockzenekar billentyűsét, másnap már koncertezett

Futás közben történt a baleset.

Mark Kellyt, a jövőre már 40 éve működő brit progresszív rockzenekar, a Marillion billentyűsét futás közben ütötte el egy autó vasárnap, írja az nme.com. A baleset következében Kelly eltörte több bordáját, illetve sérüléseket szenvedett a csuklóján és a fején is. A zenészt kórházba szállították, ezért kénytelen volt kihagyni az aznap esti fellépést, de másnap viszont már újra ott állt a billentyűk mögött.

„Közösen hoztuk meg a döntést, hogy „a shownak folytatódnia kell”, így egy kedves barátunk, Riccardo állt be zenélni. A lemondás sohasem volt lehetőség számunkra, és reméljük, hogy azok, akik ott voltak, élvezték a koncertet. Biztosak lehettek abban, hogy Mark színpadra áll már a következő koncerten és a turné hátralévő részén is részt fog venni. Köszönet mindenkinek a megértésért, Mark pedig mindenkinek köszöni jó kívánságokat” – írta az együttes közleményében.

Később Kelly is posztolt egy videót, melyben megköszönte a rengeteg támogató üzenetet és megnyugtatta a rajongóit arról, hogy gyorsan visszatér a színpadra.

„Sziasztok, valószínűleg már hallottátok már, hogy tegnap egy kis balesetet szenvedtem kocogás közben. Összeütköztem egy teherautóval, négy bordám eltört és a csuklóm is megsérült egy kicsit, ezért egy kis időt a kórházban töltöttem. Nem leszek ott a ma esti koncerten, remélem, nagyszerű lesz. És ne felejtsétek el felköszönteni Steve Rothery gitárost, mert ma van a születésnapja. A holnap esti show-n már én is ott leszek” – üzente a zenész rajongóinak.

Kiemelt kép: Peter Wafzig/Getty Images