Fekete lyuk készül beszippantani Robert Pattinsont

Új filmje előzeteséből bizarr dolgok derülnek ki.

Úgy tűnik, Claire Denis francia rendező High Life című, első angol nyelvű filmjével biztosra akar menni, ezért két nagy nevet szerződtetett le: Robert Pattinsont (Alkonyat-filmek, Térkép a csillagokhoz) és Juliette Binoche-t (Csokoládé, Az angol beteg, Sils Maria felhői). Hogy ez segít-e a történeten, nem tudni, de a most érkezett előzetes hagy némi zűrzavart a nézőben:

A történet szerint egy csapat bűnöző együtt utazik egy űrhajón, mely a fekete lyuk felé tart, köztük Pattinsonnal, akinek már gyereke is született a fedélzeten. Mindezt úgy, hogy ellopták szerencsétlen spermáját és megtermékenyítettek vele egy másik utast. Szóval nemcsak a végzetük felé tart a banda, hanem még bizarr kísérleteket is végrehajtanak szegényeken, köszönhetően Dr. Dibbsnek (Binoche).

Pattinson és Binoche mellett feltűnik még a filmben André Benjamin, az Outcast frontembere és Mia Goth (A nimfomániás 2., Suspiria) is. A High Life-ot a francia mozikban november 7-én, az Egyesült Államokban pedig 2019. folyamán mutatják be.

Kiemelt kép: MANUEL ROMANO / NURPHOTO