Macaulay Culkin felajánlkozott J.K. Rowlingnak

Az egykori gyereksztár nagyon szeretne bekerülni a Harry Potter-univerzumba.

Az ikonikus Reszkessetek, betörők! gyereksztárja, Macaulay Culkin nagyon szeretett volna szerepelni a legújabb Harry Potter-univerzumhoz tartozó Legendás állatok és megfigyelésük második részében, amiért mindent meg is tett. Legutóbb Twitteren állt ki a film előzetese miatt kritikákat kapó, forgatókönyvet író J.K. Rowling mellett. Az alkotókat ugyanis rasszizmussal vádolták, mivel a Harry Potter-könyvekben Voldemort kígyójaként megjelenő Nagini itt emberi alakot ölt, egy dél-koreai színésznő, Claudia Kim személyében. Ez sokak szerint azt az üzenetet sugallja, hogy egy ázsiai nőt fehér férfi tart maga mellett mint „házi kedvencet”.

J.K. Rowling, veled vagyok! Nagini bármi lehet, ami csak szeretne lenni! Ő egy erős nő/kígyó. Amúgy bele tudnál írni a következő részbe? Macaulay Culkin vagyok (a Reszkessetek betörőkből), és a Reszkessetek, nem hagyom magam!-ban is benne voltam (szóval tapasztalt vagyok a varázslásban)…

írta Culkin Rowlingnak a Twitteren, aki barátját, és a biztonság kedvéért még a Legendás állatokban szereplő Jacob Kowalskit is megbízta, hogy járjon közbe érte:

Szólj egy-két jó szót értem! Kapsz cserébe egy jó hátmasszázst. Amúgy én vagyok, Macaulay Culkin (a Reszkessetek, betörőkből/illetve a jó barátod).

Érdekes, ugyanolyan színű a hajad, mint a Malfoyoknak

– reagált viccesen Kowalski.

Bár Rowling még nem reagált a kérésre, de a rajongók már vérszemet kaptak és támogató tweeteket küldenek Culkinnak.

Kiemelt kép: Getty Images