Megvannak a Televíziós Újságírók Díja idei jelöltjei

12 kategóriában összesen 36 személyiség és tévéműsor esélyes a szakmai elismerésre.
Kapcsolódó cikkek

Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit. A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri közzé tette a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét.

2017 legjobb női műsorvezetője Borbás Marcsi, Lilu és Ördög Nóra, a legjobb férfi műsorvezetője pedig Gundel Takács Gábor, Sebestyén Balázs vagy Till Attila lehet. Zsűritagként díjazhatják ByeAlexet, Liptai Claudiát és Majkát is.

A Televíziós Újságírók Díját idén tizenkét kategóriában, ünnepélyes díjátadó gálán adják át 2018. március 28-án a Pesti Vigadóban. Az esemény főtámogatója a NuMuvee Hungary Kft, televíziós műsorgyártó.

A 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díja Magyarország egyik legrangosabb szakmai értékmérőjének számít, köszönhetően a díjat övező óriási médiaérdeklődésnek és maguknak a díjazottaknak is. Az elismerést a legfontosabb szak és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazati alapján ítélik oda. A 11 tagot számláló grémium tagjai: a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:com, a Kreatív, a Médiapiac, az Origo, a SorozatJunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a Tvr-hét szakújságírói.

Díjra esélyesek a 2017-ben képernyőre került produkciók és személyiségek közül:

Nagyszabású showműsor

Comedy show

Vetélkedő

Reality

Gasztro reality

Zsűritag

Női műsorvezető

Férfi műsorvezető

Magyar sorozat

Színésznő

Színész

Mellékszereplő

Kiemelt kép: A tavalyi győztesek (fotó: Televíziós Újságírók Díja)