Kevin Smith majdnem meghalt, most videóban mesél a szívrohamról

A nyughatatlan rendező megbékélt az életével.

A kisköltségvetésű vígjátékok királya, a Shop Stop-filmek rendezője, Kevin Smith a hétvégén kapott infarktust egy stand-up fellépése után. Most a Facebookon, már elmaradhatatlan baseball-sapkájával a fején jelentkezett be a kórházból, hogy megnyugtassa a rajongókat: ugyan majdnem belehalt a szívrohamba, de már túl van a veszélyen. A videóban Smith részletesen elmeséli, hogy lett rosszul két előadás között, amire először azt hitte, ételmérgezés, majd jöttek érte a mentők. Persze nem bírja ki viccelődés nélkül: megtudjuk például, mennyire félt attól, hogy akkor most meg kell mutatnia az orvosoknak a péniszét.

Arról is mesél, milyen jól esett neki a sok támogatás, és hogy olyan emberektől is olvasott most kedves sorokat, akik nem sok jót mondtak róla vagy a filmjeiről eddig életében. A szívroham hatására Smith az egész életét is újraértékelte.

Sokat gondoltam a szüleimre, akik felneveltek, a testvéreimre, a feleségemre, a gyerekeimre, és erre a fura, csodálatos pályafutásra, amiben eddig részem volt – és megbékéltem mindezzel. Ne értsetek félre, nem akartam meghalni, de úgy voltam vele, hogyha most jön értem a révész, ki kell fizetnem. Micsoda út volt ez. Micsoda kibaszottul hihetetlen út volt ez

– mondta Smith. A kórházi bejelentkezés itt visszanézhető: