Jövőre nem fog koncertezni Ákos

A népszerű popénekes számára a nemzetközi szint a cél.
Kapcsolódó cikkek

Sajtótájékoztatón mutatta be új, dupla koncert-DVD-jét Kovács Ákos popénekes. Azt mondta, a „Veletek vagyunk” címet a közönség adta a kiadványnak, mert ezzel fogadták zenekarát, amikor tavaly decemberben kiálltak az Aréna színpadára. Szerinte akkori emlékezetes interjúja kapcsán koholt vádakkal, torzításokkal, ferdítésekkel, hazugságokkal kellett szembesülnie, de a rajongók egyértelműen kiálltak mellettük.

A kiadvány első lemezén a tavaly decemberi Aréna-koncerteken rögzített 28 dal szerepel, a másodikon a tavaly megjelent lemezhez kapcsolódó hat klip és négy werkfilm. A DVD-t csütörtökön az Uránia Nemzeti Filmszínházban is levetítik.

Talán ez az eddigi leglátványosabb koncertfilmem, számomra a nemzetközi szint a cél – mondta a popénekes, aki azt is elmondta, hogy idén december 17-i Aréna-koncertje után szünetet tart, jövőre nem lép színpadra.

2012-től 2016-ig több mint félmillió ember látott élőben zenélni, most illendőnek érzem pihenni. Lesz időm eldönteni, mi lesz a következő, amibe belevágok

– mondta. (MTI)