Ma este adják át a Petőfi Rádió új zenei díjait

A VOLT fesztivál nyitónapján rendezik meg a Petőfi Zenei Díj első gáláját, amelyen számos hazai és több külföldi előadó is fellép.

A magyar könnyűzenei élet szereplőinek alapított díjat a Petőfi Rádió, amelynek díjátadó gáláját ma este 20:30-tól rendezik meg a VOLT Fesztivál nulladik napján, Sopronban. A Petőfi Zenei Díj gálát a Duna World, a Petőfi TV és a petőfilive.hu élőben közvetíti.

Az eseményen különlegesnek ígérkező produkcióval lesz jelen többek között a Punnany Massif, a Quimby, Rúzsa Magdi, a Margaret Island, a Szabó Balázs Bandája, a Halott Pénz, a Wellhello, Lotfi Begi és Mező Misi is. Mellettük a nyolc kategóriából négyben is esélyes Ákos nemcsak a gálán szerepel majd, de hosszú koncerttel is megörvendezteti a jelenlevőket.

A nemzetközi, a Petőfin gyakran játszott sztárok közül a holland Lost Frequencies, a Wilkinson és Ella Eyre szerepel a programban, utóbbi két sztár a show után nagykoncerttel várja a VOLT közönségét, a Lost Frequencies pedig a VIP-vendégeket szórakoztatja majd.

A Petőfi Zenei Díj 2016-os jelöltjei:

AZ ÉV DALA

AZ ÉV EGYÜTTESE

AZ ÉV NŐI ELŐADÓJA

AZ ÉV FÉRFI ELŐADÓJA

AZ ÉV VIDEOKLIPJE

AZ ÉV FELFEDEZETTJE

AZ ÉV KONCERTJE

AZ ÉV DJ-JE

Forrás: Petőfi LIVE