Hogyan veszítettük el Natasát – könyvbemutató Szegeden

A keddi budapesti bemutató után csütörtökön Szegeden beszélgethetnek az érdeklődők aNe gyűlöljetek, avagy Hogyan veszítettük el Natasát címü könyv szerzőjével az érdeklődők a Belvárosi moziban.

Budapest után a csötörtökön este Belvárosi mozi Balázs Béla termében is bemutatják a szerzők a napokban a polcokra került Ne gyűlöljetek – Hogyan vesztettük el Natasát című könyv szerzői.

A Douchev-Janics Natasáról szóló könyvet Csonka Gábor, a háromszoros olimpiai bajnok kajakos volt menedzsere, valamint szerzőtársa, Dlusztus Imre rekord idő alatt adták ki, a munkák október végén kezdődtek. Céljuk, hogy mindenki megérthesse, mi is történt az utóbbi évtized egyik legeredményesebb női kajakosával.

A szerzők szerint a könyvben számos olyan tény, összefüggés, adat kerül napvilágra, amely az eddig ismerteknél pontosabban mutatja be, Magyarország hogyan veszítette el Douchev-Janics Natasát. A kötetben megszólal többek között a volt edző, Kovács László, a szegedi klub vezetője, Petrovics Kálmán, valamint a versenyzőtárs, Kovács Katalin és maga a főszereplő is.

A bemutató során az érdeklődők megtekinthetik Janics Natasa legemlékezetesebb versenyeit is.