Radcliffe megijedt, hogy folytatódik a Potter-sorozat

Daniel Radcliffe a Harry Potter-filmek sztárja aggódva értesült arról a pletykáról, miszerint J. K. Rowling állítólag a varázslófiú történetének folytatását tervezi.
Kapcsolódó cikkek

A fiatal színész még levelet is írt az írónőnek, amelyben azt kéri tőle: Harry Potter-ügyben ne nyúljon többé a billentyűzethez.

Radcliffe egyértelműen kijelentette, hogy többé nem akarja felvenni Harry Potter szemüvegét és a láthatatlanná tevő köpenyt sem. A újabb Potter-könyv tervének hírére Radcliffe megerősítette, hogy a maga részéről nem kér többet a varázslószerepből.

“Üzenetet küldtem neki, és megkérdeztem, hogy tényleg új Potter-könyvet ír-e.”, nyilatkozta a napokban Radcliffe a Rowlinggal váltott levelezésről. “Azt a választ kaptam, hogy annyira tetszett neki a legutóbbi Potter-film és szerinte annyira jól játszottam, hogy cserébe megígéri: soha többé nem ír könyvet Harry-ről.

A színész jelenleg egy musicalben játszik a Broadway-n, és a varázslóiskolai történettől már meglehetősen eltávolodott. “Amikor az utolsó rész a mozikba kerül, pár napra még újra Potter-üzemmódra kell kapcsolnom, de őszintén szólva még semmi nosztalgiát nem érzek, amiért ez a történet véget ért.