800 alkotás Budapest hetven helyszínén

Az Art Moments tavaly ősszel indult azzal a céllal, hogy közelebb hozzák az emberekhez a kortárs kultúrát.

Három héten át száz képzőművész nyolcszáz alkotását lehet megnézni Budapesten, az Art Moments programsorozatban. A szervezők hetven helyszínen állítják ki a munkákat, amelyeket április 12. és május 1. között lehet megtekinteni a fővárosban. A rendezvény tavaly ősszel indult azzal a céllal, hogy közelebb hozzák az emberekhez a kortárs kultúrát.

Az alkotók számára nem volt műfaji korlát: festményeket, szobrokat, grafikákat éppúgy lehet majd látni Budapest-szerte, mint installációkat. Az Art Momentsnek két kísérőrendezvénye is lesz: április 21. és május 1. között a Millenáris parkban a németországi Stroke Urban ArtFair egy huszonegy munkából álló utcaművészeti válogatással mutatkozik be, április 16-tól pedig a Szabadság téren látható az a kollekció, amely a Kecskeméti Acélszobrászati Szimpozion birtokba vehető szobraiból áll.

A legérdekesebb alkotásokból ezúttal is létrejön egy Spicy Collection nevű utazó gyűjtemény, amelyet szakemberek, újságírók és a közönség választanak ki. A közönségszavazásra a www.artmoments.hu oldalon van lehetőség.

AJÁNLOTT LINK:
Az Art Moments Facebook-oldala