Jean-Claude Van Damme is szerepel a The Expendables 2-ben

Az akciósztár egyetlen kikötése, hogy Steven Seagal maradjon ki a filmből.

Sylvester Stallone tesztoszteron mozijának második részét az idei év második felében tervezi leforgatni, így a szereplőválogatás már gőzerővel folyik. A Movieweb híre szerint az első rész összes szereplője visszatér – még Steve Austin is, akit pedig megöltek az első részben. A műfaj rajongói örülhetnek, mert a folytatásban további izmos sztárok feltűnése várható.

Kik a lehetséges új szereplők? Tárgyalások folynak Sly régi partnerével, az egykori Tango és Cash páros felével, Kurt Russellel. Mike Tyson neve is felmerült, de el is tűnt a süllyesztőben. Arnold Schwarzenegger viszont politikusi pályafutása befejeztével nagyobb szerepet kaphat a következő etapban. Ám a két legnagyobb ikon, akiket az akciómozik rajongói látnának a folytatásban: Jean-Claude Van Damme és Steven Seagal.

Sheldon Lettich rendező, aki jelenleg a Dupla dinamit folytatásán dolgozik – ez az a film, amelyikben Van Damme önmagával harcol saját ikertestvéreként-, megerősítette, hogy a színész csatlakozik az The Expendables 2. stábjához. Egyetlen kikötése az, hogy Steven Seagal ne szerepeljen benne.

Ez valószínűleg nem okoz majd problémát, mert a film producere, Avi Lerner sem szeretne Seagallal dolgozni múltbeli rossz tapasztalatai miatt.