Ők haltak meg legtöbbször

Valódi hírek híján ilyenkor vicces összesítések készülnek mindenféle témában, a sor ezúttal a filmben történt elhalálozások mennyiségén van.

A filmdroid találta azt a képet, amelyet a ChaCha készített, és amely megmutatja, melyik hollywoodi sztár halt meg legtöbbször a filmvásznon karrierje során. A statisztika valószínűleg a premiere.com 2009-es összesítése nyomán készült, azt frissítették a 2010-es filmek alapján.

Legtöbbször, 15-ször úgy látszik, Robert De Niro halt meg (hogy csak A rettegés fokát, a Jackie Brownt említsük). Bruce Willis 11-szer nem élte meg az utolsó másodperceket, ebből kétszer Demi Moore, a volt felesége végzett vele. Johnny Depp tíz halállal lett a harmadik.

Brad Pitt már nehezebb eset, hiszen ő ugyan elhalálozott a Huncut világban (Cool World), de rajzfilmfiguraként újraéledt. A Ha eljön Joe Blackben (Meet Joe Black) ugyancsak véget ér az élete, ám ettől függetlenül később a Halálként tér vissza és szerelmbe esik. Neki végül “hivatalosan” 9 halál jutott eddig.

További rutinos elhalálozók:
Dustin Hoffman, Jack Nicholson és Al Pacino (9), Christian Bale (8), Denzel Washington (7), George Clooney (5), Robert Downey Jr. és Tom Cruise (4), Mel Gibson (3).

AJÁNLOTT LINK:
Melyik hollywoodi sztár halt meg a vásznakon legtöbbször? (Filmdroid blog)

Címkék: robert de niro