Sacha Baron Cohen Torrente bőrébe bújik?

A színész Brüno után a rasszista zsarut formálná meg a hollywoodi remake-ben .

Ha valaki nem ismerné, Torrente egy nacionalista, fasiszta, önző, lusta, durva, rasszista, szexéhes és alkoholista exzsaru, aki esténként rumba zenére járőrözik a 78-as évjáratú rozzant Seatjában. A nevét viselő, a kilencvenes évek végén, kétezres évek elején készült háromrészes spanyol akció-vígjátéksorozatot Santiago Segura komikus rendezte, és ő alakította a címszerepet is. A Guardian híre szerint a sorozatból készül remake-et forgatni a provokatív filmjeiről elhíresült Sacha Baron Cohen.

A Torrente-remake forgatókönyvét Alec Berg, Jeff Schaffer és David Mandel jegyzi, akik Baron Cohen új projektje, a jövő év elején forgatandó The Dictator mögött is állnak. A Larry Charles által rendezett mozi egy kecskepásztor és egy lemondatott dél-amerikai despota párhuzamos történetét meséli el, akik mindketten az Egyesült Államokban találják magukat.

A 39 éves Baron Cohen karrierje úgy tűnik, nagy lendületet vett. Korábban hírt adtunk róla, hogy megkapta Freddy Mercury szerepét a Queen együttesről szóló életrajzi filmben, emellett szerepelni fog Martin Scorsese közelgő, Párizsban játszódó, Hugo Cabret című fantasyfilmjében.