Horgas Eszter Natalie Cole-lal lép fel az Arénában

A magyar fuvolaművész számára egy álom vált valóra.

Natalie Cole, a nyolc Grammy-díjjal elismert legendás énekesnő, az ugyancsak klasszikus legendaként számon tartott Nat „King” Cole lánya Still Unforgettable elnevezésű turnéja keretében július 26-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. Vendége az ismert fuvolaművész, Horgas Eszter lesz, aki így Al Di Meola után egy újabb világsztárral lép fel a magyar közönség előtt.

Egy álom vált valóra Horgas Eszter számára, akivel madarat lehetett fogatni, amikor megtudta, hogy Natalie Cole szívesen mondott igent a közös zenélésre, miután megnézte a DVD-jét, és meghallgatta a művésznő hanganyagait.

– Régóta gyanítom, hogy álmodni, álmodozni igenis kell és érdemes – mondta Horgas Eszter. – Már zeneakadémista koromban is lehetőségem volt a legnagyobb hazai és külföldi sztárokkal muzsikálni, ami őrületes megtiszteltetést és szakmai kihívást jelentett. De ha akkor valaki azt mondja nekem, hogy ez még csak a kezdet, és tizenöt év múlva Al Di Meola gitárvirtuózzal fogok a telt házas Arénában játszani, majd néhány év múlva a legendává érett csodával, Natalie Cole énekesnővel, nos, azt hiszem egy szóval reagáltam volna: “Hülye!” Most is azt kérdezgetem: ”Könyörgök csípjenek meg, ez valóság?”