40 milliós perrel fenyegetik Jennifer Lopezt Cipruson

40 millió dollárra pereli egy észak-ciprusi hotel Jennifer Lopezt, amennyiben az énekesnő bejelentésének megfelelően nem tartja meg ottani koncertjét.
Kapcsolódó cikkek

Lopez július 24-én, 41. születésnapján lépett volna fel a Cratos Premium nevű szállodában, a sziget déli részén élő görögök tiltakozása miatt azonban úgy döntött, nem ad koncertet a kizárólag Törökország által elismert Észak-Ciprusi Török Köztársaság területén. A sztár képviselője a TMZ.comnak azt nyilatkozta: „Jennifer Lopez soha nem támogatna tudatosan olyan államokat, országokat, intézményeket vagy rezsimeket, amelyek valamilyen formában visszaélnek az emberi jogokkal”.

A szállodát üzemeltető török cég azonban nem törődik bele az énekesnő döntésébe, és arra figyelmeztet, hogy ha a koncert elmarad, az szerződésszegésnek minősül, amiért kártérítés jár. „A fellépés lemondásáról nincs záradék a szerződésben – figyelmeztetett Murat Bozoglu a cég részéről. – Ha Jennifer Lopez nem jelenik meg a koncerten, bírósághoz fordulunk, és 35-40 millió dolláros kártérítést fogunk követelni.”