Rolling Stones: megint kacsa volt Charlie Watts kilépése

Egy ausztrál magazin ismét arról számolt be, hogy Charlie Watts kiszáll a Rolling Stones-ból, de a hír megint pletykának bizonyult.

Tavaly szemptember elején, ugyancsak ausztrál forrásból egyszer már szárnyra kapott a híresztelés, miszerint a dobos nem szeretné folytatni a turnézást, a zenekar azonban rövidesen cáfolta ezt. A téves információ ennek ellenére most újra napvilágot látott.

A heraldsun.com.au hírportál egy világ körüli Rolling Stones-turné lehetőségéről számolt be, amely 2012-ben érné el a déli kontinenst, és ennek kapcsán írt arról, hogy Charlie Watts már nem fog színpadra lépni a csapattal, sőt névtelen forrásokra hivatkozva utódját is megnevezte az amerikai Steve Jordan személyében. A történet viszont most is ugyanúgy folytatódott és fejeződött be, mint legutóbb: a zenekar hivatalosan cáfolta a tagcserét.

Közleményükben szinte szóról szóra ugyanazt írták, amit tavaly is: “tisztázni szeretnénk, hogy egy kis ausztrál zenei portál légből kapott és rosszindulatú híresztelése ellenére Charlie Watts nem lépett ki a Rolling Stones-ból”.

A közleményből az is kiderült: a dobos pillanatnyilag az Exile on Main Street lemez újrakiadása és a hozzá készült film, a Stones in Exile kapcsán ad interjúkat, és együtt ünnepli a zenekar többi tagjával, hogy az újból megjelent album első helyre került a brit lemezeladási listán.