„Ő egy cseléd volt abban a lakásban” – nyilatkozott a meggyilkolt kézilabdázó apja

A nő 9 éves kisfiának pszichiáter segítségével már elmondták, hogy meghalt az anyukája.

Veszekedések, pofonok és féltékenység előzte meg a 31 éves Simsik Cynthia kézilabdázó meggyilkolását – állította Simsik Tibor, az áldozat édesapja az RTL Híradónak. 

Simsik Cyntia eltűnését múlt héten szerdán jelentették a hozzátartozói. Pár nappal később a rendőrök megtalálták a lány holttestét, a helyi sajtó szerint egy műanyag zacskóba csavarva. Az ügyész beleegyezését követően a rendőrség őrizetbe vette a nő 44 éves barátját.

A sportoló apja az RTL Híradónak elmondta, már az elején sem örültek ennek a kapcsolatnak. Elmondása szerint a férfi féltékeny, nárcisztikus volt. Szerinte az utóbbi időben cselédként tartotta maga mellett a fiatal nőt. Lányuk előző kapcsolatából született 9 éves kisfiának pszichiáter segítségével már elmondták, hogy meghalt az anyukája – nyilatkozta Simsik Tibor. Szeretnék örökbe fogadni, ahogy a tragikus véget ért kapcsolatból született 4 éves kislányt is, aki most a gyilkossággal gyanúsított férfi rokonainál van.

Simsik Cyntia Párkányban kezdett el kézilabdázni, de mivel csak felnőtt csapata volt a városnak, így fiatalként nagyon kevés játéklehetőséghez jutott. Így került tanulmányain keresztül Budapestre és a Szent István SE Építőkbe. Innen szúrta ki a DVSC, később pedig a Dorog, a Szombathelyi Haladás, a Csurgó és a Komárom színeiben is játszott, összesen 371 mérkőzésen játszott Magyarországon, ezeken 1730 gólt dobott.