Tornádókár, csecsemőátugrás és vulkánkitörés a hét legizgalmasabb képein

A május 31. és június 7. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
LOIC VENANCE / AFP - Második világháborús katonai ruhába öltözött emberek figyelik, ahogy a francia haditengerészet Mistral kétéltű helikopter-hordozója a La Manche-csatornán hajózik a közös amerikai és francia partraszállási művelet bemutatója előtt, 2024. június 4-én.
Chip Somodevilla / Getty Images - Fakivágó csapatok vágják és tisztítják a letört ágakat az Olde Towne negyedben egy nappal azután, hogy egy tornádó söpört végig a területen 2024. június 6-án Marylandben.
Jalaa MAREY / AFP - Libanonból Izrael északi részére kilőtt rakéták következtében keletkezett tüzek égnek a libanoni határhoz közeli Kiryat Shmona város mellett 2024. június 3-án.
Ben Stansall / AFP - Egy nő itallal dobja meg Nigel Farage-t, a brit jobboldali populista párt, a Reform UK újonnan kinevezett vezetőjét és a párt Clactonban induló parlamenti képviselőjelöltjét a kelet-angliai Clacton-on-Sea-ban 2024. június 4-én.
JACK GUEZ / AFP - Két résztvevő csókolózik, miközben egy Dávid-csillaggal díszített szivárványos zászlót tartanak Tel-Avivban 2024. június 6-án, a „Büszkeség és remény gyűlésen".
Getty Images - Donald Trump volt amerikai elnök távozik, miután a média képviselőihez szólt a csempészpénz-perében hozott ítélet után a Trump-toronyban, 2024. május 31-én New Yorkban.
Samuel de Roman / Getty Images - „El Colacho” átugrik a csecsemők felett az El Colacho fesztiválon 2024. június 2-án a spanyolországi Castrillo de Murciában.
Sanchit Khanna / Hindustan Times / Getty Images - Narendra Modi miniszterelnök ünnepel a BJP főhadiszállásán a választás napján a szavazatszámlálás közepette, 2024. június 4-én Újdelhiben, Indiában.
Spencer Platt / Getty Images - Emberek utaznak a Staten Island kompon egy meleg késő tavaszi délutánon 2024. június 3-án New Yorkban.
LOIC VENANCE / AFP - A második világháborús amerikai hadsereg katonai öltözékének másolatába öltözött rajongók 2024. június 6-án Arromanches-les-Bains-ben, a II. világháborús szövetségesek normandiai partraszállásának 80. évfordulója alkalmából rendezett „D-nap” megemlékezésen.