Karnevál, tűzfújás, bálnatetem: a hét képei

A február 9. és 16. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Amir Levy / Getty Images - Egy fiatal nő egy kisbabával a kezében mezítláb sétál a határ izraeli oldalán a nitzanai átkelőnél 2024. február 14-én az izraeli Nitzanában, Izraelben.
Hector RETAMAL / AFP - Sanghaj városának általános látképe egy utasszállító repülőgépről 2024. február 12-én.
Ezra Acayan / Getty Images - Egy előadó tüzet fúj a holdújévi ünnepségek alatt a világ legrégebbi kínai negyedének tartott Binondo kerületben 2024. február 10-én, Manilában, a Fülöp-szigeteken.
Buda Mendes / Getty Images - Raquel Poti fellép az "Amigos da Onça" utcai partin a karnevál második napján, 2024. február 10-én Rio de Janeiróban, Brazíliában.
VCG / Getty Images - Az emberek füstölőpálcikákat égetnek, hogy imádják Caishent (a kínai gazdagság istenét) a Guiyuan templomban a tavaszi fesztivál ünnepén, 2024. február 14-én a kínai Hubei tartománybeli Wuhanban.
Majid Saeedi / Getty Images - Irániak részt vesznek az 1979-es iszlám forradalom éves felvonulásán az Azadi utcán Teheránban, Iránban, miközben európai és amerikai vezetők szimbólumait és fényképeit égetik el 2024. február 11-én.
HENRY NICHOLLS / AFP - Bank metróállomás, London központjában, 2024. február 12-én.
David McNew / Getty Images - Egy kaliforniai szürke bálna (Eschrichtius robustus) bomló teste egy Bolsa Chica State Beach melletti strandon fekszik 2024. február 9-én, a kaliforniai Huntington Beach közelében.
Fred TANNEAU / AFP - Hullámok csapnak a partnak a nyugat-franciaországi Le Guilvinec kikötőjében 2024. február 10-én.
JOHN WESSELS / AFP - Egy nő sétál az úton Dakar népszerű Yoff negyedében 2024. február 11-én.