Ciklon, vulkán, jéghegy és túsztisztelet a hét legizgalmasabb képein

A  január 12. és január 19. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Chip Somodevilla / Getty Images - Donald Trump volt elnök, republikánus elnökjelölt érkezik az Iowa Events Centerbe 2024. január 15-én Des Moines-ban. A politikus megnyerte az iowai republikánus előválasztást.
Szergej GAPON / AFP - Egy férfi az izlandi Keflavik közelében, miközben füstfelhők szállnak fel egy vulkánkitörés során 2024. január 14-én.
David GANNON / AFP - A növekvő félhold az ég fölé emelkedik az indonéziai Bali Kerobokan kerületében 2024. január 13-án.
Philip FONG / AFP - Az emberek a jokohamai Osanbashi móló tetején gyűlnek össze 2024. január 15-én.
JUAN BARRETO / AFP - Kilátás a jéghegyekre a Gerlache-szorosnál, amely elválasztja a Palmer-szigetcsoportot az Antarktiszi-félszigettől, 2024. január 15-én.
Narinder NANU / AFP - Egy férfi galambokat etet az utcán egy ködös téli reggelen az indiai Amritszárban 2024. január 18-án.
AHMAD GHARABLI / AFP - Izraeliek léggömböket tartanak, miközben részt vesznek Kfir Bibas, a Hamász fegyveresei által az október 7-i támadás során elrabolt legfiatalabb túsz első születésnapi ünnepségén Tel-Avivban 2024. január 18-án.
IDREES MOHAMMED / AFP - Férfiak egy tehenet vezetnek egy égő szénakazal fölé egy szertartás keretében, hogy szerencsét és védelmet keressenek a szarvasmarha-tulajdonosoknak a hindu Makar Sankranti fesztiválon az indiai Bengaluruban 2024. január 15-én.
Laura Morosoli / AFP - A Belal ciklon okozta viharos időjárás látható Mahebourg-ban, Mauritiuson 2024. január 15-én.
Richard BOUHET / AFP - Felhők láthatók 2024. január 14-én La Possessionban, a Franciaországhoz tartozó Réunion szigetén.
Halldor KOLBEINS / AFP - A 2024. január 14-i vulkánkitörést követően lávarobbanások és gomolygó füst látható a lakóépületek közelében a délnyugat-izlandi Grindavik városában.