Bálnatetem, mikulás T-Rex és lávafény a hét legizgalmasabb képein

A december 15. és december 22. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
JOHN WESSELS / AFP - Egy választópolgár leadja a voksát Kinshasában. Kongóiak milliói járulhattak az urnákhoz 2023. december 20-án a Kongói Demokratikus Köztársaságban.
VCG / Getty Images - Jégtáblák légi felvétele a Sárga-folyó alsó részénél 2023. december 17-én Zibóban, Kínában.
JOHN WESSELS / AFP - Kongói rendőrök eltorlaszolnak egy ajtót, miután a szavazók 2023. december 20-án benyomultak egy kinshasai szavazókörbe.
Gabriel Kuchta / Getty Images - Az emberek virágokat helyeztek el a Károly Egyetem épülete előtt egy tömeggyilkosságot követően 2023. december 22-én Prágában, Csehországban.
Leon Neal / Getty Images - Egy Tyrannosaurus Rex animációs modellje Mikulás sapkát és ünnepi pulóvert visel a karácsonyi témájú kiállításon a Természettudományi Múzeumban 2023. december 21-én Londonban.
Zinyange Auntony / AFP - Egy elhullott elefánt kiszáradt bőrének képe, amely 2023. december 16-án az észak-zimbabwei Hwange Nemzeti Parkban pusztult el a súlyos szárazságtól.
Patrick Meinhardt / AFP - Emberek sétálnak el egy szobrokat árusító bolt mellett Lubumbashiban 2023. december 22-én.
Pedro Pardo / AFP - Egy férfi elmegy egy összedőlt ház mellett Dahejia városában, az északnyugat-kínai Gansu tartományban 2023. december 20-án.
Robertus Pudyanto / Getty Images - A dolgozók kiválogatják és összehajtogatják a szavazólapokat az általános választási logisztikai raktárban 2023. december 22-én Surabayában, Indonéziában.
Mahmud Hams / AFP - Egy férfi gyerekekkel ül a tűz mellett az egyik sátor előtt, amelyben az Izrael és a palesztin Hamász közötti gázai konfliktus miatt kitelepített palesztinok laknak Rafahban 2023. december 18-án.
Guillermo Arias / AFP - A Border Angels tagjai tüntetnek az Egyesült Államok-Mexikó határán a Migránsok Nemzetközi Napja alkalmából Playas de Tijuanában, Mexikóban 2023. december 18-án.
Oskar Grimur Kristjansson / AFP - Hafnarfjordur faluban lévő házak láthatók, amint füst gomolyog a távolban, ahogy a láva narancssárgára színezi az éjszakai eget a Reykjanes-félszigeten, Izland nyugati részén 2023. december 18-án történt vulkánkitörés következtében.