Másnaposok a való életben: matracon alvó részeg turistát találtak egy thaiföldi épület ponyvatetőjén

A helyiek először azt hitték, bajban van, de kiderült, kissé sokat ivott előző este.
Kapcsolódó cikkek

Igazán kellemetlen ébredése volt egy 38 éves észt turistának a thaiföldi turistaparadicsom, Phuket egyik településén.

Amellett, hogy minden bizonnyal szörnyű másnapos volt, fel kellett dolgoznia azt is, hogy a rendőrök keltették, egy épület ponyvatetőjén. Ahol egy matracon aludt.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a 38 éves Eerik Meister, és szintén észt barátja, a 25 éves Marten Oks előző este rendesen felöntött a garatra, hiszen még akkor is részegen viselkedtek, amikor helyi idő szerint péntek délelőtt fél 11-kor felkeltették őket.

Amikor pedig lefeküdtek aludni, Meister jó ötletnek tartotta, hogy ne a szobában, hanem az szállásuknak otthont adó épület bejárata felett található ponyván pihenje ki magát. És, hogy igazán kényelmes legyen, kicibálta oda matracát, és azon szenderült el.

A beszámolók szerint a helyiek azt hitték, hogy esetleg valami baleset érhette, vagy a tetőről ugrott le, és értesítették a turistarendőrséget. Aztán kiderült, hogy csak túlságosan is részeg volt. Ami abból is látszik, hogy gond nélkül szunyált még akkor is, amikor már körbefényképezték és körülötte mindenhol rendőrök, mentősök és bámészkodók voltak.

A két észt turistát, akik a beszámolók szerint „kárt okoztak a szobájukban” is, a rendőrök őrizetbe vették, és egy rendőrőrsre szállították, ahol rongálás, és nyilvános részegség vádjával indítottak eljárást ellenük. Végül beleegyeztek, hogy kifizetik az okozott kárt, még mielőtt jövő hét kedden hazautaznak.