Hatalmas a felháborodás a nő körül, aki az iskolában akarta tanítatni a maszturbálást

Meg kell-e tanítani egy 8 évesnek, hogyan maszturbáljon?
Kapcsolódó cikkek

A This Morning című reggeli műsor vendége volt Kate Dawson szexuális viselkedési szakértő, mégpedig abból a célból, hogy egy rendkívül kényelmetlen tabutémát feszegessen – számolt be az esetről a Metro.

Meg kell-e tanítani egy 8 évesnek, hogyan maszturbáljon?

Ezzel a címmel futott a műsorblokk, melyben Dawson arról beszélt, hogyan kellene beszélgetést kezdeményezni az egészen fiatal, általános iskolás gyerekekkel arról, miként érezzék magukat kényelmesen a testükben. A beszélgetés címére reagálva azt mondta,

alapesetben nem foglalkoznék ennyire fiatal gyerekekkel, inkább 11 év körüliekkel, de mindenképpen még az általános iskolában.

Fontosnak tartja megértetni, hogy saját testünk felfedezése normális, ha azt akarjuk is és örömet szerez. Rengeteg olyan fiatallal – főként lányokkal – találkozik ugyanis, akik undorodnak a saját nemi szervüktől, és  míg a férfi nemi szervet mindenki viccesnek találja, addig a nőit gusztustalannak. Dawson szerint ez rövid úton ahhoz vezet, hogy a fiataloknak irreális elvárásaik lesznek azt illetően, hogy milyennek kell lennie egy férfi és egy női testnek.

Sehol nem látjuk más emberek nemi szerveit, kivéve a pornófilmeket. A pornófilmekben viszont azért szerepelhetnek az emberek, mert olyan a kinézetük, amilyen.

Bár Dawsont valószínűleg a jó szándék vezérli, a műsor heves ellenérzéseket váltott ki, megdöbbent üzenetek árasztották el többek között a Twittert is.

https://twitter.com/MissChloeMarie_/status/1086213351187931136?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1086213351187931136&ref_url=https%3A%2F%2Fmetro.co.uk%2F2019%2F01%2F18%2Fwoman-wants-teach-primary-school-kids-masturbate-sparks-outrage-just-wrong-8359368%2F

Ez egyszerűen nem helyes. Miért kellene erre tanítani egy nyolcévest?!

Egy nyolcévest nem kell maszturbálásra tanítani!!! Hadd élvezzék legalább a középiskoláig az ártatlanságukat.

 

 

Az ég szerelmére, hagyjuk meg a gyerekeket gyerekeknek, így is túl hamar felnőnek, nyolcévesen nagyon fiatalok ahhoz, hogy a szexről és a maszturbálásról tanuljanak az iskolában.

 

Kiemelt kép: Thinkstock