Fejen lőttek egy sofőrt, mert rádudált egy másik autósra

Csak arra akarta felhívni a figyelmét, hogy nem állt meg egy stoptáblánál, erre puskát kapott elő, és rálőtt.
Kapcsolódó cikkek

Mentőhelikopterrel szállították kórházba Miamiban egy floridai költöztető cég sofőrjét, miután egy másik autós rálőtt, mert feldühítette, hogy rádudált – jelentette a helyi sajtó. Eliel Perez az arcán és a vállán sebesült meg a célzott lövéstől, amit egy puskából adott le a szabálytalankodó sofőr.

A beszámolók szerint az áldozat két kollégájával együtt éppen bútorokat szállított ki helyi idő szerint péntek délután egy címre Miamiban a céges teherautóval, amikor látták, hogy egy másik teherautó megállás nélkül megy át a stoptáblás kereszteződésen. Perez ekkor „rádudált, mire a másik fickó megállt, és elkezdett üvöltözni velünk” – mondta el az egyik költöztető a helyi sajtónak.

Jeffrey Mesa elmondása szerint a teherautó követte őket, amikor megpróbáltak elhajtani előle, és ahogy elhaladt mellettük, a sofőr, vagy az utasa egy puskából rájuk lőtt. Majd megelőzte őket, és a következő kereszteződés után félreállt, kipattant a járműből, és két célzott lövést eresztett a szélvédőjükre, eltalálva Perezt. Majd elmenekült a helyszínről

A költöztetők ekkor gyorsan félreálltak, Perezt a földre fektették, és ott várták meg a kiérkező mentőket, miközben Mesa a levett pólójával próbálta elállítani kollégája vérzését. Az áldozatot mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol ellátták sérüléseit, és pár órával később már haza is engedték.

A helyi hatóságok a legfrissebb hírek szerint még keresik az elkövetőt.