Donald Trump olyat mondott, amit épeszű elnökjelölt a kampány ezen szakaszában már nem szokott

Trump elkezdett konszolidáltabban nyilatkozni a világ dolgairól. Legalábbis megpróbált.
Kapcsolódó cikkek

Donald Trump a vicc kategóriából átlépett a komoly kategóriába azzal, hogy ő lett a republikánus párt hivatalos elnökjelöltje. Ilyenkor már minden szónak, kifejezésnek akkora súlya van, hogy gyakorlatilag napok kellenek ahhoz, hogy a kampánycsapatok összeállítsák egy-egy beszéd összetételét.

Ó, de nem Donald Trumpnál!

A milliárdos üzletember miután megnyerte az előválasztást és átverekedte magát pártja fontos-pénzes emberein, kicsit elkezdett konszolidáltabban nyilatkozni a világ dolgairól. Legalábbis megpróbált. Ezen törekvéseinek azonban most elég durván vetett véget, miután Trump bejelentette, hogy szerinte

Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke az ISIS terrorszervezet egyik alapítója.

LOL! Kép: Fusion.net

Trump a floridai Fort Lauderdale-ben tartott kampányrendezvényén úgy hivatkozott Obamára, mint az ISIS alapítójára, majd egy váratlan fordulattal megnevezte a szervezet másik nagy alapítóját is, közvetlen politikai vetélytársát, Hillary Clinton-t.

Még 89 nap van hátra a novemberi amerikai választásokig, a legutóbbi közvéleménykutatások szerint Hillary Clinton átvette a kezdeti vezetést Donald Trumptól, lehet, hogy épp ennek köszönhető az, hogy a republikánus jelölt ilyen elkeseredett támadásba lendült.

Jezebel