Megfojtotta partnerét, majd a holttestével szexelt a pszichopata férfi

Fotókat is csinált, majd egy bokorba dobta az áldozatát.
Kapcsolódó cikkek

A 26 éves Carl Landell egy párkereső alkalmazáson ismerkedett meg Katie Locke-kal.

2015. december 25-én a történelmet oktató tanárnő a kelet-londoni Theobalds Park Hotelben találkozott először gyilkosával, itt történt a brutális tragédia is. A férfi azt hazudta neki, hogy ügyvédirodája van, de arról nem tájékoztatta áldozatát, hogy pszichiátriai kezelésben részesült.

A nyomozás során kiderült, Langdell részeg volt, a nőnek kellett felkísérnie őt a hotelszobába. Fél órával később Locke letelefonált a recepcióra, ahonnan két fogkefét kért. Másnap reggel Langdell szólt a recepción, hogy később távoznak a szállodából.

Mikor a személyzet a délutáni órákban bement a szobába, minden ágynemű és törölköző hiányzott, az ablakot pedig betörve találták.

A zavart elméjű férfi – aki tisztességes emberként írt magáról a közösségi médián – megfojtotta a fiatal tanárnőt, majd megbecstelenítette holttestét, fotókat készített róla és egy bokorba dobta őt.

Kilenc hónappal a gyilkosság előtt Langdell egy pszichiátrián dolgozó nővérnek azt mondta, el akarja vágni egy lány torkát és megjegyezte, hogy szexelni akarna vele, miután meghalt.

A bíróság pénteken 26 éves börtönbüntetésre ítélte az elkövetőt.

A tárgyaláson Andrew Bright bíró nőkre és fiatal lányokra különösen veszélyes személyként beszélt Langdellről. Hozzátette, pesszimista afelől, hogy a pszichiátriai kezelés változásokat hoz hosszú távon a férfi személyiségében.

Szakértői beszámolók szerint a férfi érzelmileg instabil és társaságkerülő pszichopata.

(via Mirror)