Felgyújtotta magát vezetés közben, karambolozott majd leugrott egy hídról – és él

A 39 éves amerikai nő több mint tíz méter magasból zuhant a földre, miután ledobta magáról ruháit.
Kapcsolódó cikkek

Az oregoni nő egy autópályán haladt Eugene városánál, amikor szemtanúk elmondása szerint egy palackból öngyújtófolyadékot öntött szét autójában, majd lángra lobbantotta az utasteret, és saját magát – jelentette a helyi sajtó. Egy szemtanú a Eugene Register Guardnak vasárnap elmondta: a nő több kilométeren át haladt, több mint száz kilométeres sebességgel az égő autóval, amikor egy hídhoz közelébe érve nekikoccant egy teherautónak, majd a középső elválasztó-korlátnak.

Ezután nagy sebességgel nekihajtott a híd korlátjának. A szemtanú, Eric Van Dyke szerint úgy tűnt, a nő megpróbálta autójával áttörni a korlátot, de nem járt sikerrel, és az autó visszapattant, majd megállt. A nő ekkor kiszállt a lángoló autóból, és rohanni kezdett. Többen is megpróbálták megállítani, de nem sikerült megakadályozniuk, hogy a közben a ruháit ledobáló nő levesse magát a hídról az alatta lévő parkba. A beszámolók szerint a 39 éves nő nagyjából 12 métert zuhant.

Mary Johanna Gawenda a rendőrség közlése szerint feltehetően öngyilkosságot kísérelt meg. Azonban nem járt sikerrel, és túlélte a tüzet, a karambolokat és a zuhanást is. A nőt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a csütörtökön történt eset után, és a hétvégén még mindig kritikus állapotban volt.