Felrobbantotta a kutyáját

Nem ítélik el a brutális gazdát.
Kapcsolódó cikkek

Egy amerikai családapa bombát rakott a család házi kedvencére, majd felrobbantotta, mert úgy vélte, megszállta a labradort a Sátán. A Washington állambeli Sevensonban élő 45 éves férfit azonban nem ítéli el állatkínzásért a helyi bíróság, mondván a kutya nem szenvedett.

Christopher W. Dillingham, a tűzijáték-árus családapa egy házilag összeeszkábált bombát rakott az eb nyakára. A hatalmas robbanás során a szerencsétlen állat testrészei teljesen szétszóródtak.

Forrás: Gawker

Mint Dillingham elmondta, a volt barátnőjétől kapta a kutyát, aki viszont az unokatestvérétől „örökölte meg”. A férfi szerint a nő rokona „költöztette” a Sátánt a négylábúba, hozzá pedig már ilyen állapotba került az eb. Dillingham eleinte minden fémtárgyat kidobált a lakásából, mondván a kutyától azokat is gonosz szellemek szállták meg, ám végül úgy döntött, leszámol a Sátánnal.

A bíróság szerint azért nem lehet állatkínzás vádjával felelősségre vonni a férfit, mert ebben az esetben nincs arról szó, hogy a labrador hosszan szenvedett volna; a kutya halála ugyanis egyik pillanatról a másikra következett be. Ám elképzelhető, hogy amennyiben a törvény lehetővé teszi, idővel felelősségre vonhatják állatkínzás vádjával.

Dillingham egyelőre rács mögött marad, mert nem tette le az átszámítva 110 ezer forintos óvadékot.

Címkék: kutya